Și copiii ne dau lectii cateodata! Cum a fost la meciul Romania-Norvegia…

30.000 de copii. Ei au fost cei care, marți seara, cu sufletele încărcate de emoție au dat o lecție uriașă pentru toți microbiștii.

30.000 de copii. Ei au fost cei care, marți seara, cu sufletele încărcate de emoție au dat o lecție uriașă pentru toți microbiștii. Au fost acolo, pe Arena Națională, prin

30.000 de copii. Ei au fost cei care, marți seara, cu sufletele încărcate de emoție au dat o lecție uriașă pentru toți microbiștii.
tr-un concurs de împrejurări și și-au susținut sublim echipa favorită-echipa națională. Au cântat imnul cu îmbujorarea, sinceritatea și trăirea unor adevărați suporteri, au fluturat drapelul cu cea mai caldă și dulce mândrie și au urmărit fiece mișcare, fiece dribling, fiece corner, fiece pasă… au memorat totul și au însuflețit stadionul ca nimeni alții. Ei, copiii. Cu miile. N-au huiduit, n-au înjurat s-au comportat remarcabil și și-au ascultat însoțitorii, amintindu-ne cât de frumoasă e copilăria înveșmântată în cei 7 ani de-acasă!
Veniți din toată țara, cu profesorii lor și cu un car de sentimente, mai cu seamă că majoritatea se aflau pentru prima dată pe un stadion darămite pe un stadion național, care, iată, pentru câteva ore, a fost universul unei seri de poveste pentru fiecare dintre acei copii.
Emoționant, frumos. O lecție pentru noi toți.

foto: gsp.ro, ziare.com, Mediafax