Staff mai puternic la CSM Bucuresti si pregatiri pentru partida cu Lublin, din Champions League

Staff-ul echipei de handbal feminin CSM Bucuresti a fost completat, incepand de astazi, cu Mihaela Ciobanu, cea care se va ocupa de pregătirea portarilor echipei pregatita de Adrian Vasile.

Fostă internațională, Mihaela a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, dupa ce a pregătit golkeaperii CSM București și în anul competițional trecut.

Născută la 30 ianuarie 1973, Mihaela Ciobanu s-a retras de activitate în urmă cu șase ani, după o carieră impresionantă și a revenit în handbalul românesc în 2018, după 20 de ani.

Formată la CSS 5 Rapid București, noua componentă a staff-ului tehnic al CSM București a evoluat de-a lungul timpului pentru Rapid București, AKABA Bera Bera, Union-Ribarroja, CB Elche Mustang și BM Alcobendas.

Fiind posesoare a două naționalități, română și spaniolă, Mihaela a avut posibilitatea de a juca pentru ambele reprezentative. La nivel internațional, fostul portar a cucerit argintul european în 2008, bronzul mondial în 2011 și bronzul olimpic în 2012, toate în tricoul selecționatei Spaniei.

In alta ordine de idei, handbalistele de la CSM Bucuresti s-au impus 33-26 în fața celor de la HC Dunărea Brăila intr-un joc care s-a constituit intr-o ultima repetitie inainte de partida de sambata, din Liga Campionilor, din Polivalenta, cu polonezele de Lublin.

Cea mai bună marcatoare a CSM București a fost Linnea Torstensson, autoare a opt goluri. Au mai înscris: Iulia Curea, de șase ori, Gabriela Perianu, de cinci ori, Crina Pintea și Elizabeth Omoregie, câte patru goluri, Andrea Klikovac, trei goluri, Itana Grbic, Dragana Cvijic și Laura Moisă, câte un gol.

Următorul joc al ”tigroaicelor” este sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din Capitală, împotriva formației Perla Lublin. Cei care nu și-au achiziționat încă biletele pentru confruntarea din DELO Women`s Champions League o pot face accesând link-ul: www.csmbucuresti.ro.bilete.