TEATRUL DE OPERETA SI MUSICAL… a tras cortina. Anunt oficial

Din păcate,… stagiunea poveștilor muzicale începe cu… „serenada tăcerii”! În București, până în acest moment, 20.855 de cetățeni s-au infectat cu coronavirus!

În urma Hotărârii nr. 19 din 06.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” anunță anularea tuturor spectacolelor programate pentru următoarea perioadă.

„În vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei COVID-19 Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”se conformează cu strictețe tuturor regulilor și măsurilor impuse de autorități.

Biletele achiziționate la spectacolele anulate vor putea fi rambursate in contul din care s-a facut achiziția sau vor fi putea fi schimbate ulterior la spectacolele reprogramate. Pentru procedura completă vă rugam contactați platforma de unde au fost achizitionate.

Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” va comunica la o dată ulterioară reprogramarea deschiderii Stagiunii 2020-2021, ținând cont de hotărârile Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență cu privire la evoluția pandemiei pe raza Municipiului București.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții reputatei instituții de cultură.

foto: Facebook