„Tramvaiul colindelor” va circula, timp de trei saptamani, in Bucuresti

Primăria capitalei și Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), derulează, în perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, un eveniment socio-cultural, organizat, ca în fiecare an, în preajma Crăciunului - „Tramvaiul Colindelor”.

Primăria capitalei și Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), derulează, în perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, un eveniment socio-cultural, organizat, ca în fiecare an, în preajma Crăciunului – „Tramvaiul Colindelor”. Spre bucuria celor mici și-a celor mari!
Astfel, timp de trei săptămâni, pe traseul liniei 1, va circula un tramvai modernizat, împodobit de sărbătoare, care va străbate centrul capitalei și le va oferi celor care călătoresc cu el colinde şi alte cântece de iarnă (româneşti şi internaţionale).
Tramvaiul de tip Bucur LF, modernizat în Uzina proprie a STB, este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și cu urarea „Sărbători fericite!”.
Potrivit anunțului din partea autorităților, în tramvai vor avea acces toţi călătorii, iar vehiculul va avea un program normal de funcţionare şi va opri în toate staţiile de pe traseul liniei 1.
Cu o tradiţie de 110 ani, Societatea de Transport Bucureşti a devenit un reper important în istoria Capitalei, făcând permanent eforturi pentru creşterea calităţii serviciilor și consolidându-şi de-a lungul timpului rolul semnificativ pe care îl are în viaţa socială a oraşului. Tramvaiul Colindelor este unul dintre proiectele prin care STB își dovedește atașamentul față de călători.

Primăria capitalei și Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), derulează, în perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, un eveniment socio-cultural, organizat, ca în fiecare an, în preajma Crăciunului – „Tramvaiul Colindelor”.

foto: ziare.com