ULTIMA ORA: Conducerea ECONOMAT sector 5 SRL, demisa de Consiliul Local, la solicitarea primarului

La solicitarea Primarului Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, Consiliul Local a votat miercuri, 30.12.2020, în unanimitate, HCL nr. 229/30.12.2020, inițiată de grupul USR-PLUS, care prevede schimbarea directorului general al Economat Sector 5 SRL și a Consiliului de Administrație al societății.

În cadrul aceleiași ședințe, generalul Gabriel Crețu, consilier personal al primarului, a fost numit în funcția de director general al Economat Sector 5 SRL pentru o perioadă de trei luni.

Totodată, consilierii locali ai Sectorului 5 vor solicita în perioada imediat următoare și un audit extern la societatea Economat Sector 5 SRL.

„Le mulțumesc tuturor consilierilor locali pentru că au dat dovadă de solidaritate în interesul cetățeanului pentru aflarea adevărului. Începând de astăzi, domnul Leonard Petre nu mai este director general al Economat SRL. Începând de astăzi, Economatul nu va mai risipi banul public. Noua conducere va prezenta un raport al activității societății în fața consilierilor la cel mult două săptămâni.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu.