ULUITOR: Nu mai putin de 20 DE KILOGRAME DE HEROINA capturate de politistii ANTIDROG

Persoanele în cauză sunt bănuite că fac parte dintr-un grup infracțional organizat care livra droguri de mare risc (heroină) în România.

În urma unei ample operațiuni desfășurată pe raza municipiului București, dar și a județelor Constanța, Ialomița și Călărași, polițiști din cadrul Brigăzii de  Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Centrală și polițiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale efectuează cercetări față de un cetățean român și 3 din Republica Moldova. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc.
În fapt, persoanele în cauză sunt bănuite că fac parte dintr-un grup infracțional organizat care livra droguri de mare risc (heroină) în România, asta prin intermediul unei firme de… transport persoane, pe ruta Istanbul – Chișinău, în vederea comercializării de către membrii rețelei, pe raza municipiului București și a județelor limitrofe.
Atenție, potrivit informațiilor oficiale, nu mai puțin de 20 de kilograme de heroină au fost confiscate de polițiștii antidrog, valoarea de piață fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.
În urma activităților specifice au fost ridicate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turcești, 2.087 de lei moldovenești și 2.580 de lei.
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.
link video – https://youtu.be/sgESzJZLS7U

sursa foto: playtech.ro

Persoanele în cauză sunt bănuite că fac parte dintr-un grup infracțional organizat care livra droguri de mare risc (heroină) în România.