Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti muta toate cursurile in SCENARIUL ROSU!

„Dragi studenți și cadre didactice, membrii ai comunității academice USAMV București. Pe fondul creșterii numărului de persoane infectate cu noul Coronavirus și al intrării municipiului București în scenariul roșu, în conformitate cu reglementarile legale, 𝐒𝐞𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐔𝐒𝐀𝐌𝐕 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐬 𝐜𝐚 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐫𝐮𝐥𝐞𝐳𝐞 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐆𝐑𝐀𝐋 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐝𝐞 𝟏𝟒 𝐳𝐢𝐥𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 data de 𝐥𝐮𝐧𝐢, 𝟏𝟗 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝟐 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞.

Fiecare Facultate va anunta șefii de an/grupă de modalitățile alese de comunicare și predare. Vă rugăm sa verificați adresele dvs de mail și grupurile de WhatsApp oficiale.

Laboratoarele și toate lucrările practice se vor derula online. Deplasarea în București NU este necesară și nici recomandată.

Dorim să vă remintim că cea mai importantă armă pe care o avem în combaterea acestei pandemii este adoptarea unui comportament responsabil la nivel individual, prin respectarea celor mai importante măsuri de prevenție:

Purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile exterioare sau interioare comune. Masca trebuie purtată corect !

Igienizarea frecventă a mâinilor dupa contactul cu mediul extern și evitarea atingerii fetei fără spălare/dezinfectare în prealabil.

Evitarea locurilor aglomerate și păstrarea distanței de minim 2 metri față de persoanele din jurul nostru.

Doar împreuna vom putea traversa aceasta criza fără precedent!”

Anunțul a fost publicat duminică seară pe contul de socializare al USAMV.

sursa foto: Facebook