VERIFICAREA ITP SE FACE IN ACEASTA PERIOADA!

OFICIAL: Registrul Auto Român informează că verificarea ITP trebuie efectuată, chiar și în această perioadă dificilă.

ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR!

OFICIAL: Registrul Auto Român informează că verificarea ITP trebuie efectuată, chiar și în această perioadă dificilă.

OFICIAL: Registrul Auto Român informează că verificarea ITP trebuie efectuată, chiar și în această perioadă dificilă și cu multe restricții. Reprezentanții RAR menționează că acest demers se încadrează în rândul deplasărilor prevăzute de declarația pe proprie răspundere.

Potrivit reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ai Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”, anunță Registrul Auto Român pe contul de Facebook.

RAR precizează că toate reprezențantele sale din țară au fost dezinfectate și igienizate, toate măsurile de protecție pentru angajați și clienți sunt respectate, iar timpii de așteptare pentru eliberarea actelor au fost scurtați.

„ITP rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței în trafic”, se menționează în mesajul de pe pagina de Facebook RAR.