VIOLENTA CARE ADUCE MOARTEA: Tanara mama ucisa de sot, la CHITILA

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă „cu sânge rece” vineri dimineaţă de propriul soţ.

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă „cu sânge rece” vineri dimineaţă de propriul soţ, cu care era certată. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019, însă asta nu l-a  oprit pe criminal care și-a dus planul la îndeplinire, luându-i viaţa femeii.

Totul a ajuns la urechile polițiștilor printr-un apel la 112, prin care autoritățile erau informate că o femeie din Chitila a fost ucisă de soţul său.

Drept urmare, specialiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au sosit imediat la locul tragediei, unde au găsit victima fără viaţă, în casă. Criminalul, cunoscut drept Robert „Austriacu”, a încercat ulterior să se sinucidă, dar nu a reuşit. S

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă „cu sânge rece” vineri dimineaţă de propriul soţ.

e pare că anterior, fusese emis un ordin de restricție împotriva agresorului. Conflictele dintre cei doi a fi avut la bază dorința femeii ca soțul să nu se mai apropie de cei doi copii, știindu-i firea violentă, mai ales că fusese bătută de acesta.

Vineri dimineață, totul a degenerat, dialogul nu și-a mai găsit locul, iar făptașul și-a înjunghiat soția în gât, fără să mai stea pe gânduri.

Informații oficiale: „În cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.
În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei. Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.   Precizăm faptul că bărbatul în cauză avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov”
.

Violenta, omor, familie decimată. Un scenariu REAL, din păcate tot mai des intalnit. În acest caz, doi micuți au rămas fără mamă.