Weekend-ul Sfintei Marii, plin de evenimente la Otopeni, Glina, Mogosoaia, Chitila, Chiajna, Buftea

Vineri, 6 septembrie, începe la Otopeni Festivalul folcloric de artă și tradiție populară românească.

Spectacole, concursuri, tradiții, joc și multă voie bună… Așa se anunță ultimele zile de vacanță în mai multe localități din județul Ilfov, mai cu seamă că duminică este și praznicul Sfintei Mării.
🎻Vineri, 6 septembrie, începe la Otopeni Festivalul folcloric de artă și tradiție populară românească, ediția a XVII-a, de la ora 16:30 cu parada costumelor populare. În recital, în această seară: Constantin Enceanu, Alina Alexandru, Petrică Mâțu Stoian, Maria Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima. Ediția 2019 a Festivalului este una aniversară deoarece Centrul Cultural ”Ion Manu” aniversează 20 de ani de la deschidere. Festivalul se încheie pe 8 septembrie și toate recitalurile sunt live, una dintre condițiile de participare impuse de directorul Centrului, actoul Marian Ghenea.
🎤Sâmbătă, 7 septembrie, la Baza sportivă din Glina are loc GlinaFest, cu începere de la ora 16:00.
🤡7 septembrie este și zi de petrecere pentru copiii din Chiajna care sunt așteptați la Parcul Dudu pentru dans, magie și teatru. Spectacolul începe la ora 18:00
🥊Și tot pe 7 septembrie, de la ora 16:00 are loc la Mogoșoaia prima ediție a Galei de box Amatori, în Poiana mica a Parcului Mogoșoaia.
🎼Chitilenii sunt invitați la Zilele Orașului care încep sâmbătă, 7 septembrie cu super concerte: Lora, Bere Gratis, DJ Project, Matilda Pascal-Cojocărița, Nicu Paleru! Și duminică, 8 septembrie este ziua orașului Chitila și, la stadion sunt programate concursuri și surprize. Terasa este deschisă începând de vineri, 6 septembrie!
🐴Iubitorii cailor sunt așteptați la Buftea pe 7 septembrie la ediția a VI-a a Cupei Shagya, concurs de anduranță ecvestră.
🎯Duminică, 8 septembrie, Consiliul Județean vă învită la Mogoșoaia, de la ora 16:00 la ”Povești medievale” cu muzică, jocuri cu focul și ateliere.
🏊‍♀️Duminică, 8 septembrie, se închide și parcul de distracții acvatice Divertiland Water Park din Chiajna, așa că mai este puțin timp pentru bălăceală și jocuri. Parcul se redeschide în 2020.
🎤De la ora 19, pe 8 septembrie, pentru Mariile din Buftea vor susține un concert Doinița și Ionuț Dolănescu.
La mulți ani celor care își sărbătoresc onomastica în acest sfârșit de săptămână!🎂

Vineri, 6 septembrie, începe la Otopeni Festivalul folcloric de artă și tradiție populară românească.